Onderneem

Het businessprogramma waarmee
jij de beslissende stap zet

Hoe kan ik op mijn manier gaan ondernemen? En een mooie klantenkring en omzet gaan opbouwen?

Veel ondernemers worstelen met die belangrijke, maar lastige vragen. En jij hebt waarschijnlijk al een aantal puzzelstukken klaar liggen. Je weet ergens wel waar je kwaliteiten liggen, je hebt een ‘soort van’ goed beeld welke klanten je daar blij mee kunt maken.

En misschien werk je al voor een aantal klanten, maar ontbreekt het je aan focus en daadkracht om er echt een succes van te maken.

Check eens of je jezelf  hier in herkent:

 • Je overweegt een start als ondernemer maar hikt aan tegen het loslaten van je zekerheden
 • Je weet dat je veel talent hebt maar in je huidige baan of opdracht komt dat er niet uit
 • Of je bent al gestart maar het lukt nog niet om de volgende stap te maken
 • Je merkt dat je wikt en weegt over je vervolgstappen en komt daar niet goed uit
 • Je spiegelt je aan succesvolle ondernemers in de media en je omgeving en wordt daar onzeker van
 • Marketing en sales is niet je hobby, maar je snapt dat het belangrijk is om door te breken

Ik stel je graag gerust, je bent lang niet de enige. En er is een manier om die puzzelstukken bij elkaar te brengen en korte metten te maken met ‘ongeveer’ en ‘soort van’ in je aanpak.

Ik weet zeker dat jij ook succesvol als ondernemer kunt worden. Kunt werken en leven zoals jij dat graag wil. De klanten vinden waar je graag voor werkt. Met vertrouwen naar de toekomst kijken en naar je financiën.

Dat gaat alleen niet vanzelf, daar is een belangrijke mindset-shift voor nodig. De mindset-shift naar het besef dat ondernemen een vak is. Dat vergeten we nog wel eens. We vinden het logisch om ons voor van alles en nog wat bij te scholen maar niet voor ons ondernemerschap. Ondernemen moet in je bloed zitten, dat kun je of dat kun je niet. Wat een onzin…

Als je eenmaal kiest voor de mindset van ondernemen als een vak, krijg je lucht. Je zult het zien. Wat nog niet zo goed gaat, kun je leren. Zo kom je steeds verder en behaal je stap voor stap je doelen als ondernemer.

Bij mij ging dat precies hetzelfde. Ik startte ooit op de zolderkamer van ons eerste huis en probeerde daar het wiel uit te vinden. In m’n eentje. Kansloos natuurlijk. Waar ik mijn hoofd over brak, hadden andere ondernemers al lang uitgevonden.

Toen ik mijn nieuwe vak: ondernemer, serieus ging nemen en ging investeren in mijn eigen ontwikkeling, ging ik reuzenstappen maken. Ik ging serieus investeren in coaching en trainingen en  leerde van ervaren ondernemers. Zo werd ik steeds wijzer, ondernemender en effectiever. En alles wat ik onderweg leerde maakte ik steeds beschikbaar voor mijn klanten.

Zij werden daardoor gelukkig en succesvol als ondernemer en vertelden hun goede ervaringen door. Ik kreeg door die sterke aanbevelingen de kans om ruim 2.000 ondernemers te mogen helpen.

Zie je dat ik eerst in een cirkel naar bededen zat en deze cirkel definitief omkeerde toen ik koos voor de mindset van ondernemen als een vak? Een vak dat je kunt leren. En dat is wat ik deed. Ik investeerde en leerde en realiseerde op die manier een beproefd en succesvol systeem:

Van Wikken en Wegen naar Werelds Ondernemen.

Dat is het Onderneem Businessprogramma. Ik leer je stap voor stap hoe je een succesvolle onderneming kunt opbouwen.

Niet alles tegelijk, maar goed gedoseerd. Praktische handvatten en tools die je direct, dezelfde dag kunt toepassen. Als je dat doet, ga je snel grote stappen maken.

Je gaat dan je twijfel inruilen voor zelfvertrouwen, je ‘misschiens’ voor ‘zekers’ en je gaat al tijdens het programma je omzet en klantenkring opbouwen en uitbouwen.

Geen hocus-pocus, maar de best werkende methodes die ik in de afgelopen jaren heb geleerd en geperfectioneerd voor mezelf en mijn klanten.

Met het Onderneem businessprogramma ga je de volgende doelen realiseren

 • Je ontwikkelt een Wereldondernemer mindset waarmee je soepel je doelen realiseert
 • Je kiest het businessmodel dat goed bij je past en jou een goed inkomen oplevert
 • Je leert hoe je met een vlijmscherpe focus een definitief einde maakt aan wikken en wegen
 • Je gaat jezelf ijzersterk en onderscheidend in de markt neerzetten
 • Je ontwikkelt een eigen aanbod dat je klanten superenthousiast maakt
 • Je gaat veel betere tarieven neerzetten, waardoor je in minder tijd meer gaat verdienen
 • Je vindt je eigen en authentieke manier om klanten te vinden en te overtuigen

Hoe werkt het?

Ik stuur jou elke week gedurende 3 maanden een duidelijke instructievideo waarmee je direct aan de slag kan. In je eigen persoonlijke online omgeving van het Onderneem programma vind je daarnaast allerlei tools en voorbereidingsopdrachten die je helpen bij het onderwerp van die week. De video’s, tools en voorbereidingsopdrachten spreken voor zich en zijn toegankelijk, praktisch en direct uit te voeren. Je boekt dan ook snel en duidelijk resultaat.

Heb je toch vragen, dan kun je me 24 uur per dag per email bereiken. Mijn garantie is dat ik jou binnen uiterlijk 12 uur na ontvangst uitgebreid en persoonlijk antwoord geef zodat je verder kunt.

Wil je graag persoonlijk met mij overleggen? Dat kan. Gedurende de looptijd van het programma is het mogelijk om een aantal keer een persoonlijk contactmoment met mij in te plannen. Ik help je graag!

Wat vraag ik van jou?

Heel simpel, jouw 100% inzet en jouw commitment om vol in dit programma te gaan stappen.

Dan gaat het Onderneem businessprogramma voor je werken en ga je reuzenstappen zetten. Ik weet zeker dat je het kunt, maar het is aan jou om de stap te zetten van Wikken en Wegen naar Werelds Ondernemen.

Jouw investering

De investering voor het Onderneem Businessprogramma is € 2.195,- (excl. BTW). Daarmee investeer je in een compleet programma, inclusief instructievideo’s tools en uitgebreide support.

Ik heb daarnaast tijdelijk zonder meerkosten een VIP upgrade voor je beschikbaar:

 • Levenslange toegang modules normale meerprijs – € 175,-
 • 4 persoonlijke contactmomenten normale meerprijs – € 500,-
 • 2 live trainingen van halve dag normale meerprijs – € 160,-

Waarde VIP upgrade – € 835,-

Jouw investering, inclusief VIP upgrade is dus € 2.195,- (excl. BTW). Direct na jouw investering start het programma en de support, ontvang je de eerste module en ga ik je helpen om jouw doelen te realiseren. Je kunt er ook voor kiezen om je investering in 3 termijnen van elk € 750,- (excl. BTW) te betalen. De eerste termijn betaal je dan direct, de tweede over 1 maand en de laatste over 2 maanden.

Ik kies voor eenmalige investering € 2.195,- (excl. BTW)

Ik kies voor 3 maandelijkse termijnen € 750,- (excl. BTW)

Garantie: jouw onvoorwaardelijke keuze voor en investering in het Onderneem programma gaat jou 100% zeker een topresultaat opleveren.
Mocht je toch binnen 14 dagen na start van het programma niet tevreden zijn, maak dat dan per email kenbaar en je ontvangt zonder enige discussie je geld terug.