Perspectief

Zet vandaag de
eerste stap

Hoe kom ik waar ik wil zijn?

Als je een volgende stap wilt zetten, welke stap moet dat dan zijn? Je hebt waarschijnlijk al een eerste beeld van waar je naar toe wilt, je perspectief. Werelds Ondernemen op jouw manier. Geen probleem als dat beeld nog wat vaag is en je nog weinig zicht hebt hoe je daar kunt komen.

Ik ga graag een perspectief gesprek met je aan om jou te helpen met de eerste stap

Het 1 op 1 perspectief gesprek levert jou het volgende op

  • Je maakt je gewenste toekomst, je perspectief super concreet en helder
  • Je krijgt duidelijkheid over waar je nu staat en wat je tegenhoudt richting dat perspectief
  • Ik neem met je door welke simpele eerste stap jij zelf kunt zetten
  • We bespreken hoe ik je eventueel kan helpen richting Werelds Ondernemen

Hoe werkt het?

Ik heb elke maand maar een klein aantal perspectief gesprekken beschikbaar en werk het prettigste met ondernemers en professionals die echt een volgende stap willen en kunnen zetten.

Die ondernemers en professionals nodig ik graag uit om zich aan te melden voor een gratis perspectief gesprek. Je kunt je hieronder daarvoor aanmelden en je gegevens achterlaten.

Ik laat je dan op korte termijn weten of je in aanmerking komt. In dat geval spreken we elkaar snel!

Review Jeanne

 

Via het webinar ‘Ondernemen kun je leren’ kwam ik in contact met Marco den Hartog en heb daarna gebruik kunnen maken van een gratis perspectief gesprek. Marco nam ruim de tijd en ik kreeg een goede indruk van zijn aanbod met gestructureerde deelmodules. Hij luisterde goed, was betrokken en stelde de juiste vragen die mij aan het denken zette. Door dit gesprek heb ik meer inzicht, tips en vertrouwen gekregen om verder mee aan de slag te gaan als startende ondernemer. In ondernemerstaal heb ik nu geleerd dat een potentiële klant eerst van ‘passant’ naar ‘kijker’ gaat om vervolgens over te gaan tot kopen. De eerste twee stappen heb ik zelf bij Marco als zeer positief ervaren.