Onderneem

Het businessprogramma waarmee
jij de beslissende stap zet

Hoe kan ik op mijn manier gaan ondernemen? En een mooie klantenkring en omzet gaan opbouwen?

Veel startende en bestaande ondernemers worstelen met die belangrijke, maar lastige vragen. En jij hebt waarschijnlijk al een aantal puzzelstukken klaar liggen. Het ondernemerschap trekt aan je als een magneet.

Want hoe gaaf is het om werk te doen dat je leuk vindt, daar goed voor betaald te worden en vrij te zijn in wat je doet en hoe je het doet?

Mijn klanten willen precies dat, maar weten niet goed hoe ze daar kunnen komen.

En misschien werk je al voor een aantal klanten, maar ontbreekt het je aan focus en daadkracht om er echt een succes van te maken.

Check eens of je jezelf  hier in herkent:

 • Je overweegt een start als ondernemer maar hikt aan tegen het loslaten van je zekerheden
 • Je weet dat je veel talent hebt maar in je huidige baan of opdracht komt dat er niet uit
 • Of je bent al gestart maar het lukt nog niet om de volgende stap te maken
 • Je merkt dat je wikt en weegt over je vervolgstappen en komt daar niet goed uit
 • Je spiegelt je aan succesvolle ondernemers waar je over leest en je omgeving en wordt daar onzeker van
 • Marketing en sales is niet je hobby, maar je snapt zeker het belang ervan om door te breken

Wees gerust, je bent dus lang niet de enige. En er is een manier om korte metten te maken met dat getwijfel en dat blijven hangen in waar je klaar mee bent.

Ik weet zeker dat jij ook succesvol als ondernemer kunt worden. Kunt werken en leven zoals jij dat graag wil. De klanten vinden waar je graag voor werkt. Met vertrouwen naar de toekomst kijken en naar je financiën.

Dat gaat alleen niet vanzelf, dat vraagt om investeren in jezelf. Want ondernemen is een vak. Dat vergeten we nog wel eens. We vinden het logisch om ons voor van alles en nog wat bij te scholen maar niet voor ons ondernemerschap. Ondernemen moet in je bloed zitten, dat kun je of dat kun je niet. Wat een onzin…

Als jij eenmaal besluit dat ondernemen een vak is dat je kunt leren en waar je steeds beer in kunt worden, krijg je lucht. Je zult het zien. Wat nog niet zo goed gaat, kun je leren. Zo kom je steeds verder en behaal je stap voor stap je doelen als ondernemer.

Bij mij ging dat precies hetzelfde. Ik startte ooit op de zolderkamer van ons eerste huis en probeerde daar het wiel uit te vinden. In m’n eentje. Kansloos natuurlijk. Waar ik mijn hoofd over brak, hadden andere ondernemers al lang uitgevonden.

Toen ik mijn nieuwe vak: ondernemer, serieus ging nemen en ging investeren in mijn eigen ontwikkeling, ging ik reuzenstappen maken. Ik ging investeren in coaching en trainingen en  leerde van ervaren ondernemers. Zo werd ik steeds wijzer, ondernemender en effectiever. En alles wat ik onderweg leerde maakte ik steeds beschikbaar voor mijn klanten.

Zij werden daardoor gelukkig en succesvol als ondernemer en vertelden hun goede ervaringen door. Ik kreeg door hun succes en sterke aanbevelingen de kans om ruim 3.000 ondernemers te mogen helpen.

Ik brak dus door toen ik keihard ben gegaan voor ondernemen als een vak. Een vak dat je kunt leren. En dat is wat ik deed. Ik investeerde en leerde en realiseerde op die manier een beproefd en succesvol systeem:

Van Wikken en Wegen naar Werelds Ondernemen.

Dat is het Onderneem Businessprogramma. Ik leer je stap voor stap hoe je een succesvolle onderneming kunt opbouwen.

Wij gaan 1 op 1, persoonlijk dus, keihard en effectief aan het werk.

Niet alles tegelijk, maar goed gedoseerd. Praktische handvatten en tools die je direct, dezelfde dag kunt toepassen. Als je dat doet, ga je snel grote stappen maken.

Je gaat dan je twijfel inruilen voor zelfvertrouwen, je ‘misschiens’ voor ‘zekers’ en je gaat al tijdens het programma je omzet en klantenkring opbouwen en uitbouwen.

Geen hocus-pocus, maar de best werkende methodes die ik in de afgelopen jaren heb geleerd en geperfectioneerd voor mezelf en mijn klanten.

Met het Onderneem businessprogramma ga je de volgende doelen realiseren

 • Je ontwikkelt een Wereldondernemer mindset waarmee je soepel je doelen realiseert
 • Je kiest het businessmodel dat goed bij je past en jou een goed inkomen oplevert
 • Je leert hoe je met een vlijmscherpe focus een definitief einde maakt aan wikken en wegen
 • Je gaat jezelf ijzersterk en onderscheidend in de markt neerzetten
 • Je ontwikkelt een eigen aanbod dat je klanten superenthousiast maakt
 • Je gaat veel betere tarieven neerzetten, waardoor je in minder tijd meer gaat verdienen
 • Je vindt je eigen en authentieke manier om klanten te vinden en te overtuigen

Hoe werkt het?

Wij gaan gedurende 6 maanden intensief met elkaar aan de slag. We ontmoeten elkaar in de eerste periode ongeveer elke 2 weken in Rotterdam.

Later wordt de tijd tussen 2 afspraken iets langer, omdat je dan vol in jouw markt bezig bent met opdrachten, nieuwe klanten vinden en uitbouwen van je onderneming.

Je krijgt van mij steeds passende tools en voorbereidingsopdrachten die supereffectief zijn om snelle en sterke stappen te zetten. Die tools en voorbereidingsopdrachten zijn de ‘best practices’ uit 18 jaar businesscoach-ervaring. Ze spreken voor zich en zijn toegankelijk, praktisch en direct uit te voeren. Je boekt dan ook snel en duidelijk resultaat.

Heb je toch vragen, dan kun je me 24 uur per dag per email bereiken. Mijn garantie is dat ik jou binnen uiterlijk 12 uur na ontvangst uitgebreid en persoonlijk antwoord geef zodat je verder kunt.

Belangrijk: gedurende de looptijd van het programma is het aantal contactmomenten met mij onbeperkt!   Je bent dus verzekerd van precies die intensieve ondersteuning die jij nodig hebt voor je definitieve doorbraak. Ik help je graag!

Wat vraag ik van jou?

Heel simpel, jouw 100% inzet en jouw commitment om vol in dit programma te gaan stappen.

Jouw investering

De investering voor het Onderneem Businessprogramma is € 3.350,- (excl. BTW). Daarmee investeer je in een compleet programma en 8 persoonlijke, 1 op 1 businesscoaching sessies met mij in Rotterdam. Je krijgt alle ‘best practice’ voorbereidingstools waarmee je snelle en stevige stappen gaat zetten.

Ik heb daarnaast tijdelijk zonder meerkosten een VIP upgrade voor je beschikbaar:

 • 24-uurs support, waarde upgrade € 175,-
 • onbeperkt aantal contactmomenten gedurende het programma, waarde upgrade  € 500,-
 • waardecheque extra businesscoaching voor jezelf of een goede vriend, waarde upgrade € 149,-
 • 1 inspirerende business-training met gelijkgestemde ondernemers, waarde upgrade € 199,-

Waarde VIP upgrade – € 1.023,-

Jouw investering, inclusief VIP upgrade is dus € 3.350,- (excl. BTW). Direct na jouw investering maken we de eerste afspraak, start het programma en ga ik je helpen om jouw doelen te realiseren.

Je kunt er ook voor kiezen om je investering in 3 termijnen van elk € 1.200,- (excl. BTW) te betalen. De eerste termijn betaal je dan direct, de tweede over 1 maand en de laatste over 2 maanden.

Belangrijk: jouw investering in het Onderneem programma kan worden opgevoerd als aanloopkosten (startende ondernemers) of advieskosten (bestaande ondernemers) en in mindering gebracht op je fiscale winst. Bij een voorbeeld Inkomstenbelasting tarief van 40,8% is jouw werkelijke (netto) investering dan € 3.350,- min € 1.366,80 is € 1.983,20 (excl. BTW)

Ik kies voor eenmalige investering € 3.350,- (excl. BTW)

Ik kies voor 3 maandelijkse termijnen € 1.200,- (excl. BTW)

Garantie: jouw onvoorwaardelijke keuze voor en investering in het Onderneem programma gaat jou 100% zeker een topresultaat opleveren.
Mocht je toch binnen 14 dagen na start van het programma niet tevreden zijn, maak dat dan per email kenbaar en je ontvangt zonder enige discussie je geld terug.