Werelds ondernemen, alleen voor Rotterdammers?

Werelds! Rotterdammers roepen het regelmatig. Ze bedoelen dan meestal ‘mooi’ , ‘stoer’ en soms (helaas niet altijd ? ) in combinatie met het mooie spel van hun voetbalclub.

Voor mij en voor mijn klanten gaat het om ‘Werelds ondernemen’.

Doen wat je mooi vindt, klanten daar blij mee maken.

Vrij zijn om te doen wat je graag wilt, stoppen met die baan of opdracht waar je klaar mee bent. Goed verdienen met werk dat je leuk vindt.

En dat is voor alle ondernemers weggelegd, niet alleen voor Rotterdammers. Ik heb honderden niet-Rotterdammers geholpen om werelds te ondernemen.

Wat ik ze vooral leer is om het wikken, wegen en het twijfelen (soms ook aan zichzelf) niet hun toekomst als ondernemer te laten bepalen. Je twijfelt of bent onzeker, so what? Met jou duizenden anderen.

Het hoeft je niet tegen te houden om je dromen als ondernemer na te jagen.

Toen ik 19 jaar geleden de grote sprong waagde, mijn vaste baan opzegde en bij de KvK binnenstapte was ik werkelijk doodsbenauwd.

Ik liet me er alleen niet door tegenhouden. Ik zette elke dag, elke week en elke maand stappen. Leerde wat er voor nodig is om succesvol te ondernemen.

Ik maakte mijn mindset sterker en kwam er achter hoe ik een sterke onderneming kon starten en kon laten groeien. Ik ontwikkelde een ijzersterke aanpak voor marketing en sales en ook dat heeft me veel gebracht.

Bij elkaar was het een hele weg, die mooi en leerzaam maar soms ook lastig en spannend was.

Alles wat ik leerde over Werelds Ondernemen, geef ik door aan mijn klanten (ook niet Rotterdammers ?). Ook iets voor jou?

P.S. die foto was bij de viering van het kampioenschap van Feyenoord. Daar moest ik als Rotterdammer natuurlijk bij zijn…

Wat is voor jou Werelds Ondernemen? Je kunt het me hier laten weten, ik ben heel benieuwd!

Nog meer tips, inzichten en adviezen? Download dan hier mijn gratis ebook met 7 sterke strategieën voor Werelds Ondernemen.