Alleen nog effe die pleuristrap af. Over Ed, inspiratie en ondernemen

Ik leerde kort geleden Ed van Niedek kennen. Rotterdamse fotograaf, gulle lach, enthousiaste vent. Hij maakte mooie foto’s bij carriere-event Facta Non Verba en we kwamen in gesprek.

Ik vroeg hem naar zijn ondernemerschap en hij relativeerde zijn mooie werk een beetje. Pensioen, vind het gewoon leuk en ik zie wel wat er komt. Zoiets.

Ondertussen maakte Ed de mooiste dingen, zoals deze video over mijn workshop naast een gebarentaal-tolk.

Blijkbaar had ons gesprek hem toch geraakt want een paar weken later stuurde hij me deze mail:

Hoi Marco, door jou nog meer met fotografie bezig. Je hebt me geïnspireerd! Vandaag een superlens aanschaffen voor mijn camera. Op naar de volgende opdracht. Met vriendelijke groet, Ed

Ed heeft zijn relativering van zich afgeschud en gaat er voor. Pensioen of niet, hij geeft gas. Hoe?

Met mooie zakelijke foto’s en events, maar ook met straatfotografie. Rauw, Rotterdams, echt. Een beetje zoals Ed. De prachtige foto bij deze blog

‘Alleen nog Effe die pleuristrap af’,

vlakbij de Koopgoot in Rotterdam is het resultaat.

De volgende ambitie? Een workshop straatfotografie, bij Ed te boeken. Ik kijk er nu al naar uit.

Bij deze de credits naar Ed en alle andere ondernemers met ervaring. Maak jezelf niet kleiner dan je bent. Ga doen wat je superleuk vind, blijf investeren in jezelf en je spullen en sta open voor plezier en inspiratie.

Dus Ed: ik had jou geïnspireerd, maar jij mij net zoveel!

En lezers van deze blog: boek Ed voor mooie foto’s en voor de belangrijke les dat plezier en  inspiratie altijd te vinden is. Als je er maar voor open staat.

In mijn ebook vertel ik nog veel meer over plezier en inspiratie vinden in je ondernemerschap. Ben jij professional of ondernemer en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Vraag dan een 1 op 1  perspectief gesprek  met mij aan.

Ik help je graag!